Kategorie: Chuťovky

Verčina vlhká tvarohovka

Suroviny Postup
Těsto
- 60 dkg polohrubé mouky
- 30 dkg práškového cukru
- 30 dkg hery/másla
- 2 vejce
- ½ PRDOPu

Náplň
- 3 měkké tvarohy
- 1 šlehačka
- trochu rumu
- vanilkový puding
- nastrouhaná kůra z 1 citronu
- 2 vejce
- 20 dkg cukru
- trochu oleje
Vypracujeme vláčné těsto. 3/4 těsta rozprostřeme na vymazaný plech s vyšším okrajem.
Na těsto nalijeme tvarohovou náplň a ze zbytku těsta uděláme mřížku.
Nejlepší je koláč odleželý druhý den. U nás to bohužel nikdy nevyšlo.

Postup dle Hanky Š.

 

print Formát pro tisk



Komentáře jsou automaticky uzavřeny 60 dnů po vydání článku.

Komentáře rss

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

Nebyly přidány žádné komentáře.