Kategorie: Chuťovky

Jitčina vlhká buchtička

Suroviny Postup
- 2 vejce
- 200 g cukru
- 1 kefírové mléko (cca 0,25 l)
- 1 dcl oleje
- 2 lžíce kakaa
- 300 g polohrubé mouky
- 1,5 lžičky jedlé sody
Poleva
- 200 g másla
- 150 g cukru moučka
- 2 lžíce kakaa
- 4 lžíce rumu (když přetečou tak nevadí :-))
Vejce s cukrem utřeme a postupně přidáváme zbylé ingredience. Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme péct do trouby. Polevu připravíme ve vodní lázni a poté rozetřeme na vlažnou buchtu. Na závěr můžeme koláč posypat strouhaným kokosem.

 

print Formát pro tisk



Komentáře jsou automaticky uzavřeny 60 dnů po vydání článku.

Komentáře rss

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

Nebyly přidány žádné komentáře.